STIGE PIZZA

STIGE PIZZA

Bestil mad online

Recentreview


4 stjerner ud af 2225 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Stige Pizza. Vil du vide mere? Få mere at vide

19 maj 2022 at 21:30 Jeg gi'r kun 4 stjerner for maden fordi, jeg havde skrevet i note at pizzaen skulle være MINUS LØG. Den pizza vi fik leveret var med løg. Det er ikke i orden.
19 maj 2022 at 20:26 Man får aldrig det med at man bestiller
11 maj 2022 at 13:46 i har fået en meget flink bud høflig
8 maj 2022 at 20:52 Generelt tilfreds med maden. Jeg bestilte dog uden løg på min pizza, men jeg modtog en pizza med løg på :(
21 apr 2022 at 20:03 Havde skrevet noter ind på pizzaer med info om ændringer. Intet blev opfyldt
21 mar 2022 at 11:02 Var 25 min over tiden. Lunken mad
15 feb 2022 at 21:05 Stige pizza var en gang af højere kvalitet og leveringstiden var fornuftig. Prisen afspejler ikke længere kvaliteten af maden og serviceniveauet er langt under standard.
24 jan 2022 at 20:05 helt ok
24 jan 2022 at 8:47 Som altid lækker mad og hurtig levering
17 jan 2022 at 10:49 De dyttede ude i porten ind til vores gårdsplads og kørte igen - de havde godt nok ringet men vi havde ikke telefonen ved os og de påstod de havde banket på :-( pizzaerne var alle i børnestørrelse i forhold til andre pizzariaer -handler ikke der igen