STIGE PIZZA

Recentreview


4 stjerner ud af 2254 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Stige Pizza. Vil du vide mere? Få mere at vide

27 nov 2022 at 20:07 God mad og hurtig levering. Pizzaen var varm og Colaen var kold. PERFEKT
22 nov 2022 at 20:20 God mad - hurtigt leveret
20 nov 2022 at 4:42 Levering: hurtigst muligt, må ringe og rykke for det. Det ender med at det tager 95 min for levering. Ikke specielt venlige når man tinger og rykker for det.
20 nov 2022 at 0:50 1: jeg bestiller leveres "hurtigs muligt" kl 17:20 2: kl. 18:30 tjekker ordre sporing: maden leveres i minimum 10 min. Uden der 3: Der ringes der til pizzaria og der bliver råbt sagt travlhed i baggrund. Det er på vej. 4: kl. 18:55 leveres halvkoldt
18 nov 2022 at 19:37 Meget lang leveringstid og 20 min efter maden sad jeg på tronen med det tynde.
13 nov 2022 at 20:41 meget venlig mand
1 nov 2022 at 19:30 De er altid venlige og imødekommende. Selv når kunden (nogle gange mig) er træls.
25 sep 2022 at 19:37 Rigtig god, varm, fyldig, sprød og velsmagende pizza, da jeg altså havde fået pillet baconen af. Dette var ikke nævnt i beskrivelsen. Jeg anbefaler Stige Pizza, men de må godt høre bedre efter når man ringer, der laves desværre fejl for ofte.
22 sep 2022 at 21:00 Mad bestilt til kl. 18 leveret kl. 17:15.. kanon kolde og bløde pomfritter til dem der kom hjem kl. 18. Ringe og fortalte det. Men intet at gøre, det er bare sådan det er, bum farvel
19 sep 2022 at 19:48 Dejlig varm mad og hurtig levering
15 sep 2022 at 20:46 Sen aflevering og kold mad
14 sep 2022 at 21:14 ok