STIGE PIZZA

Recentreview


4,5 stjerner ud af 2264 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Stige Pizza. Vil du vide mere? Få mere at vide

2 feb 2023 at 20:08 Lyn hurtig levering af dejlig varm mad. Og så elsker jeg jeres pommes fritter ;-)
21 jan 2023 at 18:46 Lynhurtig levering, og derfor varm mad og kold cola ;-)
2 jan 2023 at 19:31 Hurtig levering. Dejlig varm mad og kold Cola
15 dec 2022 at 19:04 Go' mad og hurtigt leveret
9 dec 2022 at 19:03 Alt var vellykket og smagte dejligt. De holdt leveringstiden og endda lidt hurtigere.
27 nov 2022 at 20:07 God mad og hurtig levering. Pizzaen var varm og Colaen var kold. PERFEKT
22 nov 2022 at 20:20 God mad - hurtigt leveret
20 nov 2022 at 4:42 Levering: hurtigst muligt, må ringe og rykke for det. Det ender med at det tager 95 min for levering. Ikke specielt venlige når man tinger og rykker for det.
20 nov 2022 at 0:50 1: jeg bestiller leveres "hurtigs muligt" kl 17:20 2: kl. 18:30 tjekker ordre sporing: maden leveres i minimum 10 min. Uden der 3: Der ringes der til pizzaria og der bliver råbt sagt travlhed i baggrund. Det er på vej. 4: kl. 18:55 leveres halvkoldt
18 nov 2022 at 19:37 Meget lang leveringstid og 20 min efter maden sad jeg på tronen med det tynde.
13 nov 2022 at 20:41 meget venlig mand
1 nov 2022 at 19:30 De er altid venlige og imødekommende. Selv når kunden (nogle gange mig) er træls.